Γιατί το Krav Maga είναι διαφορετικό από τις υπόλοιπες πολεμικές τέχνες;

expertΕίναι διαφορετικό γιατί δεν είναι πολεμική τέχνη!

Το Krav Maga είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοάμυνας, περιλαμβάνει τακτικές και τεχνικές μάχης απέναντι σε ένοπλες ή άοπλες επιθέσεις κατά της ζωής ή της σωματικής μας ακεραιότητας. Πρωταρχικός στόχος μας είναι η άμεση απεμπλοκή από οποιοδήποτε συμβάν. Η ασφάλεια και η σωματική μας ακεραιότητα είναι ο πρωτεύων στόχος μας, τόσο στην καθημερινότητά όσο και στην προπόνησή μας. Η χρήση βίας είναι η τελευταία μας λύση και μόνο στην περίπτωση που απειλείται η σωματική μας ακεραιότητα.

Σε ποιούς απευθυνόμαστε

Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς που ψάχνουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοάμυνας, σε αυτούς που θέλουν να επενδύσουν στην ασφάλειά τους, αλλά και τη σωματική και νοητική εκπαίδευσή τους.

Επίσης απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς που δεν κατάφεραν μέσω των παραδοσιακών πολεμικών τεχνών να νιώσουν την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση ότι θα ανταπεξέρχονταν σε μία μάχη στο δρόμο.
Η καλή φυσική κατάσταση είναι προτέρημα, δεν είναι όμως προαπαιτούμενο για να ξεκινήσεις να ασκείσαι στο Krav Maga. Οι περισσότεροι μαθητές μας ξεκινούν με μηδενική βάση, ενώ μετά από μερικούς μήνες εξάσκησης βλέπουν τα αποτελέσματα πάνω τους, τόσο στο σώμα, όσο και στον τρόπο σκέψης τους.
Εμπερία σε άλλη πολεμική τέχνη δεν χρειάζεται γιατί όπως είπαμε το Krav Maga δεν είναι πολεμική τέχνη, έτσι ο τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων είναι τελείως διαφορετικός και πολλές φορές έρχεται σε σύγκρουση με τις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες.

{facebookpopup}