Ιδιαίτερα

12871474 1022376477829303 5312816848023862110 n

Εκμεταλευτείτε στο έπακρο το χρόνο σας με όλα τα θετικά της προπόνησης σε ιδιαίτερο ή μικρό γκρουπ. Προπονηθείτε στο χώρο σας σε ώρες και μέρες που σας βολεύει, μόνοι, ή με την παρέα σας.

 

 

 

Γιατί να επιλέξω το Personal Training;

  • Για την εξατομικευμένη προπόνηση, βασισμένη στις διαφορετικές ανάγκες κάθε ασκούμενου
  • Για την διαρκή ανατροφοδότηση και άμεση λύση στα τυχών προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ασκούμενος
  • Για την πλήρη προσοχή και παρακολούθηση του ασκούμενου από τον εκπαιδευτή, τυχόν λάθη ή ατέλειες σε τεχνικές διορθώνονται αμέσως
  • Γιατί έχετε δύσκολο πρόγραμμα και χρειάζεται να προσαρμόσετε κατάλληλα το χρόνο σας
  • Γιατί προτιμάτε να κάνετε την προπόνηση στο χώρο σας και δεν θέλετε να διανύεται αποστάσεις για να φτάσετε σε κάποιο χώρο εκπαίδευσης
  • Γιατί θέλετε να προπονηθείτε σε εξωτερικό χώρο, προσομοιάζοντας πλήρως μια πραγματική κατάσταση (προπόνηση με παπούτσια, σε δρόμο ή πάρκο της γειτονιάς σας)

Χρειάζομαι εξοπλισμό; Πού θα γίνονται τα μαθήματα;

Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός όπως μαχαίρια, στοχάκια, ασπίδες, ρόπαλα κλπ παρέχονται από τον εκπαιδευτή (χωρίς επιπλέον επιβάρυνση).

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν στο χώρο σας, σε κοντινό πάρκο, συνεργαζόμενο γυμναστήριο, αθλητικό κέντρο της περιοχής σας, ακόμα και στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας σας ή όπου αλλού σας βολεύει.

Κόστος

Όπως το μάθημα, έτσι και η τιμή προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε και να πάρετε μια προσφορά για τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες αναφέροντας αριθμό ατόμων, περιοχή (για οποιαδήποτε περιοχή εντός Αθηνών και κοντινών προαστίων) και συχνότητα προπονήσεων.

Επικοινωνία

Καρκαλάκος Γιάννης 6946037118