Ιδιαίτερα

Θα εκπλαγείτε με το πόσα μπορείτε να μάθετε σε τόσο μικρό διάστημα!
Αυτοάμυνα, μαχητικές ικανότητες, φυσική κατάσταση. Προπονηθείτε με τους δικούς σας προσωπικούς στόχους.
Γυναικεία αυτοάμυνα, προσαρμοσμένες τεχνικές και τακτικές για τις ιδιαίτερες ανάγκες της γυναίκας.

Το μέλλον της προπόνησης και της άσκησης είναι εδώ!

Εκμεταλευτείτε στο έπακρο το χρόνο σας με όλα τα θετικά της προπόνησης σε ιδιαίτερο ή μικρό γκρουπ. Προπονηθείτε στη σχολή μας σε ώρες και μέρες που σας βολεύει, κατόπιν συννενόησης, ατομικά, ή με την παρέα σας.

Ένα μάθημα ολοκληρωμένο και προσωπικό που δίνει έμφαση στην διαφορετικότητα του κάθε ασκούμενου και αντιμετωπίζει την κάθε περίπτωση ως μοναδική. Προσαρμόστε την προπόνηση σύμφωνα με τους δικούς σας στόχους και ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Συνδυάστε το ιδιαίτερο μαζί με το ομαδικό και απογειώστε την εξέλιξή σας.

Γιατί να επιλέξω το Personal Training;

  • Γιατί μπορείτε να επιλέξετε το είδος της προπόνησης που θέλετε να κάνετε (συγκεκριμένοι στόχοι φυσικής κατάστασης αλλά και τεχνικές για συγκεκριμένες καταστάσεις αυτοάμυνας που θέλετε να δώσετε έμφαση)
  • Γιατί έχετε την πλήρη προσοχή από τον εκπαιδευτή και τυχόν λάθη ή ατέλειες διορθώνονται αμέσως ώστε να αποκτήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα άρτια εκτέλεση των τεχνικών
  • Γιατί έχετε δύσκολο πρόγραμμα και χρειάζεται να προσαρμόσετε κατάλληλα το χρόνο σας
  • Γιατί έχετε δυσκολίες ένταξης στο ομαδικό, όπως για παράδειγμα κάποιος τραυματισμός που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή

Χρειάζομαι εξοπλισμό; Πού θα γίνονται τα μαθήματα;

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία πετσέτα και ένα προσωπικό μπουκαλάκι νερού. Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός όπως μαχαίρια, στόχοι, ασπίδες, ρόπαλα κλπ παρέχονται από την σχολή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Όλος ο εξοπλισμός απολυμαίνετε σχολαστικά αμέσως μετά τη χρήση του.

Τα μαθήματα γίνονται στη σχολή καθώς ο χώρος είναι προσαρμοσμένος για ασφαλή προπόνηση και πλήρως εξοπλισμένος, σε ειδικές περιπτώσεις μπορούν να γίνουν στο χώρο σας, ή σε εξωτερικό δημόσιο χώρο με επιπλέον χρέωση.

Κόστος

Όπως το μάθημα, έτσι και η τιμή προσαρμόζονται κατάλληλα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε και να πάρετε μια προσφορά για τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες αναφέροντας αριθμό ατόμων, επιθυμητή συχνότητα προπονήσεων και εάν θέλετε να το συνδυάσετε με το ομαδικό.

Επικοινωνία

f
contact

6946037118