Ιδιαίτερα

Θα εκπλαγείτε με το πόσα μπορείτε να μάθετε σε τόσο μικρό διάστημα!
Αυτοάμυνα, μαχητικές ικανότητες, φυσική κατάσταση. Προπονηθείτε με τους δικούς σας προσωπικούς στόχους.
Γυναικεία αυτοάμυνα, προσαρμοσμένες τεχνικές και τακτικές για τις ιδιαίτερες ανάγκες της γυναίκας.

Το μέλλον της προπόνησης και της άσκησης είναι εδώ!

Εκμεταλευτείτε στο έπακρο το χρόνο σας με όλα τα θετικά της προπόνησης σε ιδιαίτερο ή μικρό γκρουπ. Προπονηθείτε στο χώρο σας ή στη σχολή μας σε ώρες και μέρες που σας βολεύει, ατομικά, ή με την παρέα σας.

Ένα μάθημα ολοκληρωμένο και προσωπικό που δίνει έμφαση στην διαφορετικότητα του κάθε ασκούμενου και αντιμετωπίζει την κάθε περίπτωση ως μοναδική. Προσαρμόστε την προπόνηση σύμφωνα με τους δικούς σας στόχους και ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Οι περισσότεροι ασκούμενοι που επιλέγουν το ιδιαίτερο ή το μικρό γκρουπ σπάνια επιστρέφουν στον ομαδικό τρόπο προπόνησης και εάν το κάνουν το συνδυάζουν με ιδιαίτερα γιατί πάντα ζητάς το κάτι παραπάνω από την προπόνησή σου.

Γιατί να επιλέξω το Personal Training;

  • Γιατί μπορείτε να επιλέξετε το είδος της προπόνησης που θέλετε να κάνετε (συγκεκριμένοι στόχοι φυσικής κατάστασης αλλά και τεχνικές για συγκεκριμένες καταστάσεις αυτοάμυνας που θέλετε να δώσετε έμφαση)
  • Γιατί έχετε την πλήρη προσοχή από τον εκπαιδευτή και τυχόν λάθη ή ατέλειες διορθώνονται αμέσως ώστε να αποκτήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα άρτια εκτέλεση των τεχνικών
  • Γιατί έχετε δύσκολο πρόγραμμα και χρειάζεται να προσαρμόσετε κατάλληλα το χρόνο σας
  • Γιατί προτιμάτε να κάνετε την προπόνηση στο χώρο σας και δεν θέλετε να διανύεται αποστάσεις για να φτάσετε σε κάποιο χώρο εκπαίδευσης
  • Γιατί θέλετε να προπονηθείτε σε εξωτερικό χώρο, προσομοιάζοντας πλήρως μια πραγματική κατάσταση (προπόνηση με παπούτσια, σε δρόμο ή πάρκο της γειτονιάς σας)

Χρειάζομαι εξοπλισμό; Πού θα γίνονται τα μαθήματα;

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία πετσέτα και ένα προσωπικό μπουκαλάκι νερού. Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός όπως μαχαίρια, στόχοι, ασπίδες, ρόπαλα κλπ παρέχονται από την σχολή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, είτε προπονηθείτε στη σχολή, είτε σε δικό σας χώρο. Όλος ο εξοπλισμός απολυμαίνεται σχολαστικά αμέσως μετά τη χρήση του.

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν στο χώρο σας, σε κοντινό πάρκο, αθλητικό κέντρο της περιοχής σας, ακόμα και στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας σας ή όπου αλλού σας βολεύει.

Κόστος

Όπως το μάθημα, έτσι και η τιμή προσαρμόζονται κατάλληλα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε και να πάρετε μια προσφορά για τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες αναφέροντας αριθμό ατόμων, περιοχή και συχνότητα προπονήσεων.

Επικοινωνία

f
contact

6946037118