Λίγα λόγια για εμάς και το πώς βλέπουμε την αυτοάμυνα

Krav Maga Survival TacticsΗ αυτοάμυνα δεν είναι αδέξια χτυπήματα προς όλες τις κατευθύνσεις και κάθε πιθανό επιτιθέμενο.

Είναι μία τεράστια, πολλαπλά επηρεαζόμενη και προσαρμοζόμενη βάση γνώσεων και εμπειριών πάνω στον τομέα της πρόληψης του κινδύνου, της ψυχολογίας του επιτιθέμενου, της γλώσσας του σώματος, το λεκτικό και ψυχολογικό χειρισμό, την αποκλιμάκωση της βίας και την απεμπλοκή από τον κίνδυνο.

Στην τάξη μας θα καταφέρετε να αυξήσετε την ασφάλειά σας, την ικανότητα διαχείρισης έντονων καταστάσεων κάτω από άγχος και πίεση, θα δημιουργήσετε σχέσεις και φιλίες με άτομα που μοιράζονται κοινούς προβληματισμούς και σκέψεις. Θα καταφέρουμε όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας προσωπικά, να μειώσουμε το άγχος, να αυξήσουμε τη φυσική μας κατάσταση, τα αντανακλαστικά και την ευελιξία μας.

Οι ασκήσεις και οι τεχνικές μας είναι όλες εγκεκριμένες από τη μεγαλύτερη ομοσπονδία Krav Maga στον κόσμο (την IKMF) και η βάση δεδομένων μας αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.
Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερα άτομα εντάσσονται στην ομοσπονδία μας προσφέροντας τις δικές τους εμπειρίες από άσχημες καταστάσεις, ενώ παράλληλα αποκομίζουν γνώσεις που θα τους κάνουν να αποφύγουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Οι μεγαλύτερες οργανώσεις ασφαλείας στον κόσμο (κυβερνητικές αλλά και ιδιωτικές) επιλέγουν το Krav Maga της IKMF για την εκπαίδευσή τους.
Δεν είμαστε αθλητές, δε θα σας αντιμετωπίσουμε σαν αθλητές. Δεν θα ανταγωνιστείτε κανέναν, είμαστε όλοι μαθητές και θέλουμε για μαθητές, απλούς καθημερινούς ανθρώπους σαν κι εμάς που έχουν τη διάθεση να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα, να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να επενδύσουν στην ασφάλειά τους.
Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε μέσα από ένα δοκιμαστικό μάθημα, ελπίζουμε να σας κρατήσουμε στην μεγάλη μας οικογένεια. #IKMF4LIFE

 

Tags: krav maga Αθήνα, krav maga Δάφνη, Dafni, Καρκαλάκος Γιάννης, σχολές krav maga, τι είναι το krav maga, krav maga ikmf