Τα παιδιά αποκτούν δύναμη, σθένος και αυτοπεποίθηση
Το μάθημα μπορεί να είναι αυστηρό, παραγωγικό, έξυπνο και ταυτόχρονα διασκεδαστικό
Ώστε το παιδί να γίνει καλύτερος άνθρωπος
Τα παιδιά μέσα από παιχνίδια μαθαίνουν αυτοάμυνα, πειθαρχία, διαχείριση συναισθημάτων, κριτική σκέψη και πολλές άλλες αρχές που θα τα βοηθήσουν στη ζωή τους

Παιδικό Krav Maga

"Έτσι ώστε το παιδί να γίνει ένας καλύτερος άνθρωπος"

Τι είναι το Krav Maga για παιδιά

Το Krav Maga για παιδιά είναι η προσαρμογή του συστήματος αυτοάμυνας Krav Maga της IKMF για πολίτες ώστε να ταιριάζει στη ψυχοσύνθεση και τις ειδικές ανάγκες αυτοάμυνας ενός παιδιού.
Το παιδικό Krav Maga (ή συχνότερα αναφερόμενο ως Kid’s Krav Maga) χωρίζεται σε 3 ηλικιακές κατηγορίες. Το Kiddy για παιδιά από 5-7 χρονών, το Kid’s για παιδιά από 7-11 χρονών και το Junior για παιδιά από 11-16. Η διαφοροποίηση αυτή προέρχεται από τις διαφορετικές ανάγκες και τη διαφορετική ψυχολογία της κάθε κατηγορίας παιδιού.

Γιατί Kid's Krav Maga

Τα παιδιά που εξασκούνται στο Kid’s Krav Maga θα αποκτήσουν την ικανότητα της αυτοπροστασίας μέσω της σωστής και αποτελεσματικής χρήσης του σώματός τους αλλά και τη νοητική τους εκπαίδευση ώστε να αναγνωρίζουν τον κίνδυνο και να τον προλαμβάνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Συνηθισμένες απειλές όπως bullying, απαγωγείς καθώς και άλλες απειλές κατά της σωματικής και ψυχικής τους ακεραιότητας, ενδοσχολικές ή/και εξωσχολικές είναι αυτό που θα μάθουν να αποφεύγουν αλλά και να αντιμετωπίζουν εφόσον χρειαστεί μέσω της εξάσκησής τους.

Επιπλέον θα κερδίσουν όλα τα ωφέλη μιας πολεμικής τέχνης όπως πειθαρχία, αυτοσεβασμό, κοινωνικοποίηση, κριτική σκέψη, συντονισμό και ενδυνάμωση του σώματός τους, αντιμετώπιση των φόβων τους.

Καινοτόμο σύστημα διδασκαλίας

Το μάθημα γίνεται με ένα καινοτόμο σύστημα διδασκαλίας με πολλά παιχνίδια, φαντασία, παραγωγική σκέψη και ανάδραση των παιδιών. Τα παιδιά διασκεδάζουν, κοινωνικοποιούνται, γυμνάζονται, γίνονται υπεύθυνα και μαθαίνουν να προστατεύουν τον εαυτό τους.
Οι ευχάριστες αυτές ώρες θα δώσουν στα παιδιά σας εργαλεία για την εξέλιξη τους σε ώριμους ενήλικες. Θα αποκτήσουν αρχές όπως ο σεβασμός προς τον εαυτό τους αλλά και το συνάνθρωπο, η αγάπη για τη ζωή, θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, αυτοέλεγχο, υπομονή και επιμονή για την επίτευξη των στόχων τους.

Ο εκπαιδευτής

Ο εκπαιδευτής για παιδιά είναι ο σημαντικότερος ρόλος στο παιδικό Krav Maga. Προκειμένου ένας εκπαιδευτής Krav Maga να διδάξει παιδιά πρέπει να παρακολουθήσει και να περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις του ειδικού σχολείου εκπαιδευτών για παιδιά της IKMF (Σχολείο Εκπαιδευτών για Παιδιά, KIC). Με το παραπάνω σχολείο διασφαλίζεται η ποιότητα του μαθήματος. Ο εκπαιδευτής μέσα από το σχολείο αυτό αποκτά ικανότητες και χαρακτηριστικά που τον καθιστούν ικανό να αναγνωρίσει και να προσφέρει λύσεις στις ιδιαίτερες ανάγκες ενός παιδιού, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τον ευαίσθητο ψυχικό τους κόσμο. Διαβάστε λίγα λόγια για τον εκπαιδευτή της σχολής.

Πρόγραμμα

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Tags: krav maga Αθήνα, Athens, Dafni, Δάφνη, Καρκαλάκος Γιάννης, σχολές krav maga, τι είναι το krav maga, krav maga ikmf, παιδικό krav maga, junior, kids, εκπαιδευτές